my beloved followers

Wednesday, 15 June 2011

syukur alhamdulillah~

salam . yea peeps ! hyeloow yellooww !

hari ney , aku hepiiii bangettt ! sampai rasa macam mao lari lari pusing rumah puluh juta kali tapi kompem tak penat jugak sebab aku dah lulus JPJ ! FINALLY ! tau tak aku ulang JPJ ney berapa kali baru aku bole lulus ? 4 kali tau ! naaa . di mana kamu jumpa orang ulang JPJ 4 kali . memang aku laa kan paling manang ! HAHA . akhirnya , dapat jugak say goodbye forever and ever dengan IM tu .

lepas ney . tak da lagi laa mukak ku tepacak di IM tu awal awal pagi tunggu giliran mau JPJ . aku rasa , pegawai tuu macam kenal sangat dah mukak ku . yala , mukak mukak failed kan . menyampah kalik dia tengok sebab aku kalau dah sampai IM , mukak ku masam gilerrr . ney gara gara frust laa blek blek JPJ kan . kepada sesiapa yang balek balek failed macam aku , kamu sejja laa yang faham perasaan ku kan ? hehe .

apa apa pun , syukur sangat sangat sebab dah lulus . alhamdulillah . lepas ney , aku puasa nazar 3 hari . hehe . nampak macam desperate giler giler kan mau dapat lesen . yea . memang pun . kawan kawan aku yang lain semua dah dapat lesen . aku ?? dapat jugak bhaaaa . tapi kata orang tu , rezeki lambat sikit sampai . betul tak ?

okeoke . insyaAllah sabtu ney aku start puasa nazar . ALHAMDULILLAH . terima kasih Ya Allah . hanya Kau yang terbaik . :)




mukak beminyak . baru balek dari IM beb . direct online ! 



ouh yea . salah satu reason aku lulus JPJ sebab aku pakai baju REVO 0610 . *apa kaitan ?* HAHA .yang penting , aku sayang REVO ! :D

14 comments:

  1. aq dah follow ya... tolong la jangan berenti separuh jalan ngan blog ni... x ramai orang tahan buat blog... cepat bosan... sekurang-kurangnya satu hari satu post pun ok... asal jangan stop okeh?...

    ReplyDelete
  2. well..i think ur blog is awesome....keep in writing...i will always read ur blog okey...

    ReplyDelete
  3. haha...bgus thu da gk abes jpj mu..aq ne qti pon blom laek. bkn...nek bkit pon lom rsa ooO~

    ReplyDelete
  4. gary : yea . okeh waa . insyaAllah akan selalu di update kalau ndak bz . kan ndak lama sambung study . hehe :)

    addy : thanx . i'll keep writing even jelek grammar , tatabhasa or watsoevaa . hee . thanx for reading ! :D

    preQ : naa darl . bila kunun kao mau sambung ? lega berabiz suda aku ney . syukur alhamdulillah . ehe . :)

    ReplyDelete
  5. Congrats dah lulus test JPJ ye.. oh ye, thanks visit n follow blog SC.. follow sini juge, salam perkenalan..

    ReplyDelete
  6. brbis juak 4 kali...
    heheee..
    sy pun tga amek lesen ni...
    takut....

    ReplyDelete
  7. srikandi : yea .thanx dear . ^^ salam pkenalan jugak . :D

    kak dyla : aha . tulaa saya ney bengong2 juak sampai 4 kali JPJ . ehhee . bha , akak gud lak erk ! pastikan satu kali jaa ambek jpj . haha . bolee tuuu . :D

    ReplyDelete
  8. haha tahniah2,, lps ni jom p ronda2 hehe =)

    ReplyDelete
  9. syazwani amira : a'ah . pas ney raced truz di bandar . hehe . :)

    field minds : eya bhaaa. 4 kali jho . pcaya tak pcaya . huu

    ReplyDelete
  10. hahaha . ada org tu kan . kata terrer bawak keta . sekali jpj 4 kali . keh keh . apapun . tahniah2 . bole sua ko p shoping d pakwel ari2 . haha :D

    ReplyDelete
  11. field minds : haha . salah ka borro2 dengan kao ? eleehh .. ehe , bha , nanti kau tengok aku tuu raun2 d bandar . kalau kau limpas depan ku , aku hon sejja kuat2 .

    ReplyDelete
  12. wahh 4 kali tu. congratssss! kalau saya, mesti da give up. love ur spirit! <3 :D

    ReplyDelete